Jul
8
2019

Emlékezetes ajándékkártya – csomagolási DIY ötlet

Az ajándékokra rakott kis kártyába általában valami személyeset írunk, hogy a megajándékozott illető pontosan tudja, kitől is kapta a csomagot. A legújabb DIY ötletünkkel akár egy közös emlék is lehet a kártya egy kép segítségével.

Ráadásul még a kép elkészülésére sem kell várnod, hiszen a CEWE Fotóterminállal azonnal kinyomtathatod a képeket, és azokhoz igazítva veheted meg a többi alapanyagot:

  • CEWE Azonnali Fotósorozat képek (ehhez az ötlethez bármelyik egyszínű fotósorozat nyomtatását ajánljuk a csomagolópapír színétől függően)
  • olló
  • ragasztó
  • színes karton
  • lyukasztó
  • színes madzag

A CEWE Fotóterminálok drogériákban, műszaki áruházakban találhatók, így szinte biztos, hogy nem kell össze-vissza rohangálni a csomagolás kellékeiért. Ráadásul azonnal kézhez kapjuk a képeket, így még aznap elkészíthetjük a díszítést.

Első lépésként vágjuk ki a képeket. Itt eldönthetjük, hogy teljesen levágjuk róla a színes részt, és a kartonnal adunk neki egy új, matt keretet (ebben az esetben a kartonnak egy kicsit nagyobbnak kell lennie, mint a képnek), vagy meghagyjuk a színes, fénylő részt (ebben az esetben pedig ugyanakkora kartont kell kivágni, mint a kép).

Ezután ragasszuk rá a képeket a kartonra, majd lyukasszuk ki a tetejét. A lyukon fűzzük át a madzagot, és a képen látható hurok technikával rögzítsük, vagy csak simán csomózzuk a képhez.

Ezután már nincs más hátra, mint a kedves üzenet kigondolása, megírása, majd a kártya felrögzítése az ajándékcsomagra. Ha nincs még ajándékötleted, a CEWE blogján további DIY inspirációkat találsz, vagy válogathatsz a CEWE Fényképes ajándéktárgyai közül. Egyes termékeket (akril üvegfotók, fényképes mobiltokok, bögrék stb.) a már említett terminálon keresztül is megrendelheted!

A szerzőről:

Válasz