Mar
1
2019

CEWE tippek egy percben – nagyítóval az apró részletekért

Látványos megoldás a CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztése során, ha egy távoli, nem jól látható részletet úgy emelünk ki, mint ha egy nagyítóval néznénk. Feltétlen vegyük figyelembe a minőség-ellenőrző jelzését, és csak akkora méretben dolgozzunk, amennyit a fotó felbontása elbír.

  • Mivel ez egy nagy fotó, mindkét oldalra rákerülhetett.
  • Helyezzen el egy új fotóhoz való sablont vagy a felső menüsorból, vagy az ALT+F lenyomásával. Húzza rá még egyszer a képet.
  • A „Maszkok & keretek” csoportban a maszkokon belül a formáknál talál kerek maszkot, azt húzza a képre. Ha azon a helyen még sincs, a „Tovább” gombra kattintva, le tudja tölteni. Tehet hozzá árnyékot is.
  • Már így is kiemelkedik az oldalból, de a még érdekesebb eredményhez, tehetünk rá egy nagyítót is. Ezt a háttér nélküli elemet például ingyen le lehet tölteni. Ugyanúgy ráhúzhatja az oldalra, mint bármilyen fotót, vagy clipart-ot. A nagy fotóra is tehet maszkot vagy keretet.
  • Már csak pár díszítő elem került fel, és egy címfelirat, egy korábbi cikk alapján.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hiszen hétről hétre újabb tippeket adunk! A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon is. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz