Jun
12
2020

CEWE tippek egy percben – betűmaszk másképp

A CEWE FOTÓVILÁG programban a betűmaszkkal betű alakúra formázhatjuk fotóinkat. Kreatív és látványos megoldást érhetünk el úgy is, ha a fotót a betű mögé helyezzük. Mutatjuk, hogyan:

Válasszon olyan betűtípust, ami alatt még jól látszik a fotó. Nyisson az „Új fotó” gombbal egy új helyőrzőt, húzza bele a fotót és méretezze akkorára, hogy ne lógjon ki a felette levő betű alól.

Mivel a szövegréteg mindig felül van, arrébb kell húzni, hogy a fotót szerkeszteni tudjuk. Egy-két próbálkozás után biztos sikerül a pontos illesztés. Az árnyék térhatást kölcsönöz a betűnek.

Nem minden karakternek van zárt része, de a maszkok segítségével lehet úgy módosítani, hogy azokhoz is illeszkedjen.

Ha valamilyen clipart-ot helyez az oldalra, érdemes a színeit a betűk színére változtatni. Az elemre kattintva a „Clipart szerkesztése” ablakban a „Szerkesztőfelület színének kiválasztása” funkcióval tud színmintát venni.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz